Pogoji poslovanja

1. Splošno

Ti splošni pogoji poslovanja veljajo za spletno stran instalacijemacerol.si, ki jo upravlja Anton Mačerol s.p..

2. Piškotki in oglaševanje

Piškotke lahko tudi onemogočite.

Nastavitve za sprejemanje piškotkov lahko urejate v vašem brskalniku. Več informacij dobite na spodnjih straneh:

Chrome

Firefox

Internet Explorer 9

Internet Explorer 7 in 8

Opera (stran v angleškem jeziku)

Safari (stran v angleškem jeziku)

3. Varovanje podatkov

Vaši osebni podatki so skrbno varovani v skladu z veljavnimi predpisi. Podatki, pridobljeni ob vpisu na novice, oddaji povpraševanja, oddaji naročila, tudi nepotrjenega oziroma nedokončanega naročila, nagradnih igrah in anketah, bodo glede na zakonsko podlago, zakonit interes oziroma ob vaši privolitvi uporabljeni za namene pošiljanja naročenega, ponudb, računov, reklamacij ter ostale potrebne komunikacije med vami in Anton Mačerol s.p., ki je upravljalec osebnih podatkov.

4. Zasebnost

Spletna stran instalacijemacerol.si se kot ponudnik zavezuje in jamči za varovanje zasebnosti osebnih podatkov obiskovalca. Pridobljene osebne podatke bo ponudnik uporabil zgolj za storitve, ki jih ponuja ter jih zaščitil pred morebitnimi zlorabami ali kršitvami. Ponudnik za namene izvajanja svojih storitev kupčeve podatke zbira, vodi, obdeluje ter shranjuje.

Spletna stran jamči za trajno varovanje osebnih podatkov. Vsi podatki, pridobljeni preko strani, so last upravljalca spletne strani in bodo uporabljeni izključno za potrebe pošiljanja predračunov, naročil ter ostale potrebne dokumentacije.

Spletna stran za potrebe poslovanja zbira podatke kupca: ime, priimek, naslov, kontaktno telefonsko številko, elektronski naslov ter geslo.

Upravljalec strani ne odgovarja za točnost podatkov.

Podatki, ki jih upravljalec spletne strani zbira ter obdeluje, so razkriti v primeru, če je obveznost zakonsko določena ali v primeru, da je ukrepanje potrebno za sodne postopke in druge državne organe ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravljalca spletne strani.